Blog

Ris a la mande eller Sous Vides a la mande da den er lavet i Sous Vide

Sous Vides a la mande til 12 personer

Ris a la mande bliver ikke markant bedre af at blive tilberedt sous vide, men det er nemt, fordi man blander ingredienserne, putter dem i en pose og koger dem 2 timer, slukker og lader grøden trække i 2 timer, før man køler ned og lægger på køl.

Vindruer i Portvin med parmaskinke på bund af salat

Vindruer i Portvin med parmaskinke på bund af salat

Sæt stemningen for din næste middag med denne elegante og smagfulde forret! “Vindruer i Portvin med parmaskinke på bund af salat” kombinerer sødmen fra portvinsmarinerede vindruer med den salte sprødhed fra parmaskinke, en frisk salatbund og cremet parmesan. Perfekt som en sofistikeret start på en middag eller som et lækkert tilbehør. Denne opskrift er nem at lave, men fuld af smag, der imponerer dine gæster.

Information

Frydendal-Oesten er et privatdrevet website, og vi ejer og/eller har brugsretten til alle billeder og tekster på sitet. Hvis du ønsker brugsretten til et eller flere af vores egne billeder, bedes du venligst, men bestemt, kontakte os, inden du gør brug af vores materiale.

Enhver anden form for kopiering, download, bearbejdelse, videresendelse, reproduktion, oversættelse osv. af indholdet på dette website er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Frydendal-Oesten.